Четвер
28.03.2024
19:25
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"Вітаю Вас Гість
RSS
 
ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 10
(ЛІЦЕЙ №10)
ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
»
Меню сайту

МОН України

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 16 » "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності". Звернення до батьків.
07:13
"Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності". Звернення до батьків.

Звернення до батьків

Щорічно на Чернігівщині за участю дітей трапляється більше ста надзвичайних подій, внаслідок яких гинуть або одержують травми десятки малюків і підлітків.

Особливо загострюється ситуація у весняно-літній період, коли діти більше часу проводять на вулиці чи вдома без належного нагляду дорослих і у пошуках розваг часто вигадують небезпечні ігри з вогнем, газовими, електричними приладами, вибухонебезпечними предметами. Також причинами трагедій стає порушення заходів безпеки на дорогах і водоймах, вживання отруйних грибів тощо.

Так, у селі Вертіївка Ніжинського району внаслідок гри з сірниками 6-річного онука господарки виникла пожежа, в результаті якої вогнем пошкоджено дві господарчі споруди та майно.

Це вказує на те, що підростаючому поколінню необхідно нагадувати до яких наслідків призводить недотримання заходів безпеки та роз’яснювати, як поводити себе, щоб уникнути лиха.

Шановні батьки!

Управління ДСНС України у Чернігівській області та Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації звертаються до Вас з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, а також під час виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. Періодично виділяйте декілька хвилин для відвертої розмови з дітьми, адже потім цей час вимірюватиметься ціною життя. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас самих!

Переглядів: 498 | Додав: trud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Гаряча лінія
Національна гаряча лінія

Випадкове фото

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Архів записів

Block title
Block content

Педагогічна преса

Погода