П`ятниця
19.04.2024
15:56
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"Вітаю Вас Гість
RSS
 
ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 10
(ЛІЦЕЙ №10)
ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
»
Меню сайту

МОН України

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 24 » Вітаємо переможців!
15:09
Вітаємо переможців!

   

    

   

 

     У  2016 році Асоціація українських правників спільно з Київським інститутом музики  ім. Р.М. Глієра та Українським фондом культури, за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова знов традиційно проводили серед школярів і студентів VI  Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», який за п’ять попередніх років набув значної популярності в усіх регіонах України.

       Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» був започаткований у 2010 році з метою популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на сприяння моральному самовдосконаленню особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до багатоетнічної та толерантної України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету і територіальної цілісності і шостий рік поспіль демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про широкомасштабну суспільно корисну діяльність, яку вони проводять під проводом педагогів, батьків, лідерів громадських організацій.

     Цього року на розгляд членів Журі шостого Конкурсу було надіслано 1143 творчі проекти, які представили всі регіони України. Кількість учасників, які взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйон осіб.

      Урочиста церемонія нагородження переможців VІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбулася 23 травня 2016 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка. До церемонії нагородження приєдналися народні депутати Ураїни – Луценко Ірина Степанівна та Григорович Лідія Степанівна (2,6 скликання), Ющенко Віктор Андрійович - Президент України  (20052010), голова журі конкурсу Президент Асоціації українських правників, д.ю.н., член-корисподент Національної академії правовних наук України професор Василь Васильович Костицький,  представники Японії та інші.

       Зімбалевська Анна, учениця 2 класу Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 - переможець  VІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» з національно-патріотичним проектом «Лялька-мотанка – берегиня української нації».  Анна нагороджена спеціальною відзнакою журі, а керівник проекту – Зімбалевська Юлія Петрівна, учитель історії отримала Подяку від Асоціації українських правників за формування активної громадянської позиції та високих моральних переконань учнівської молоді і підростаючого покоління – переможців VІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Крім того, Західно - Українська Асоціація «Спадщина України» нагородила переможницю та керівника проекту  Почесною відзнакою за відродження та збереження духовних традицій Українського народу та національно-патріотичне виховання дітей та молоді.

 

 

 

Переглядів: 558 | Додав: trud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Гаряча лінія
Національна гаряча лінія

Випадкове фото

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Архів записів

Block title
Block content

Педагогічна преса

Погода